Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 3 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

A kosár üres    Kosárhoz

2016-os labdarúgó EB - Magyar Labdarúgó Válogatott! Köszönjük, hogy amire évtizedeket vártunk, azt megtettétek! Harcoltatok! Elindultatok talán egy úton, hogy ne csak a válogatotttöbbi 20-30 sportágban, hanem a labdarúgásban is ismét a világ élmezőnyébe kerüljünk. Magyarország sportnagyhatalom! Nem csak népesség arányosan, mert úgy mi vagyunk az elsők, hanem sokszor a népességtől független érmek abszolút összegében is.

Sokak számára a labdarúgás nem jelentett semmit, számomra sem, de ebben a két hétben e körül forogtak gondolataim és amennyire érzékeltem, óriási pozitív energiák szabadultak a magyarokból határon innen és határon túl! Ismét büszkék lehettünk Nemzeti Tizenegyünkre és rengeteg fiatal szemében láttam az aggódást, drukkolást, büszkeséget a magyar TV kiváló közvetítésein keresztül. A 2016-os Labrarúgó EB során az M4 kiváló munkát végzett, ennyi helyszínről, ilyen professzionálisan kevés TV állomás közvetített a világban! Gratulálunk a Magyar Televízió stábjainak is, mind a stúdióban, mind a helyszíneken.

valogatott eb magyarNéztem ma az M1 Híradó összefoglalóját a Magyarország-Belgium mérkőzés utáni reakciókról: minden nyilatkozó hálás a 2016-os EB magyar labdarúgó válogatottjának, 1-2 magyargyűlölő és/vagy hazaáruló TV adót/rádiót leszámítva az egész nemzet elégedett a végeredménnyel és az a rengeteg lelkes, hazaszeretetében megerősödött fiatal látványa könnyekkel töltötte el az egészséges lelkületű idősebb nemzedék szemét, mint az enyémet is.. Jellemző és fontos körülmény, hogy az egész belga válogatottban 1 játékos játszik a belga bajnokságban.. Érdekes látvány a sötétbőrű osztrák vagy svájci játékos is.. Nálunk mindenki magyar volt!

Ez a válogatott már az osztrákok ellen teljesen más képet nyújtott,mint az elmúlt évtizedek hit, akarat, tudás és motiváció nélküli válogatottjai..(2:0) Egyszerűen harcoltak, mint az oroszlánok. Soha nem adták fel, így sikerült a 87.percben egyenlíteni az izlandiak ellen. (1:1) Amit a híres portugál válogatott ellen tettek, arra pedig felfigyelt a futbalvilág is. A portugálok futottak az eredmény után, Ronaldo hisztériás rohamot kapott, a végeredmény: 3:3

A 2016-os labdarúgó EB eddigi két hetében mind a Felvidéken, mind Erdélyben, Kárpátalján vagy akár Újvidéken egyszerre hördült fel a tömeg a sörözőkben, kivetítők előtt, sörteraszokon, sportkocsmákban, főtereken vagy a magyar családok otthonaikban, mikor egy-egy harcosunk labdát szerzett, egy jó passzolt vagy akár gólt rúgott.

Hihetetlen nemzetösszekovácsoló ereje van a labdarúgásnak, de a többi olimpiai sportágnak is, ezért is kell államilag is áldozni a sportra kis hazánkban. Kicsik vagyunk, de nagy a szívünk és labdarúgó válogatottunk óriás lett a magyarok számára ismét!

Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!