Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 3 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

A kosár üres    Kosárhoz
caola_kamillas_hintopor
PDFNyomtatásE-mail

Caola kamillás hintőpor 100 g

A Caola Kamillás hintőpor természetes kamilla kivonatot tartalmaz,
Fogyasztói ár270 Ft
Lategória: Caola kozmetikumok
Cikkszám: 207
Termék elérhetősége:

Caola kamillás hintőpor 100 g - Ár: 270 Ft

caola kamillás hintőporA Caola Kamillás hintőpor természetes kamilla kivonatot tartalmaz, amely bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatású. A hintőpor ápolja és szárazon tartja a kipirosodott, irritált bőrt.

Ez a kamillás hintőpor egy klasszikus a kategóriájában és a magyar felhasználók bőrét nyugtatja már évtizedek óta. Rengetegen használják a hajukra száraz samponnak, hónaljra és lábra izzadás ellen. Ez a hintőpor igazi multifunkciós Hungarikum!

Vélemények az internetről:

"Évek óta ezt használjuk (Caola kamillás hintőpor) , másmilyent nem is vennék. Egyszerű, de hatásos. Nagyrészt dezodor-pótlónak használom. Éjszakára a hónaljamra teszek. Néha még napközben is jól jön. Kézizni járok és általában jól leizzadok. És ha megszagolom a hónaljam, nem is érzek izzadságszagot. Ezért imádom leginkább."

Vagy: "Nagyon imádom,szinte mindenre jó,száraz samponak sötét hajamra teljesen jó keveset rakok a hajtőre és nem látszik miután ki fésültem,szagtalanitásra is szuper."

Vagy: "Mindig van itthon. Párommal közös favorit, pedig ő erősen izzad. Nyáron bikinivonalra, fazonra is használom kipattogás, izzadás ellen. Időnként lábra is csenek belőle :) Télen-nyáron fürdés után éjszakára a hónaljamra. Sosem izzadok le tőle, nem vagyok büdös.

A caola kamillás hintőpor árában jelenleg a legolcsóbbak vagyunk az árgép.hu alapján: http://www.argep.hu/trend/CAOL/Caola-kamillas-hintoepor.html