Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 3 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

A kosár üres    Kosárhoz
caosept_kezfertotlenito_500ml
PDFNyomtatásE-mail

Caosept kéz-és bőrfertőtlenítő gél 500 ml!

A Caosept antibakteriális kéz- és bőrfertőtlenítő gél képes eltávolítani a legtöbb káros mikroorganizmust a bőrről, víz és törülköző használata nélkül.
Fogyasztói ár700 Ft
Lategória: Caola kozmetikumok
Cikkszám: 204
Termék elérhetősége:

Caosept antibakteriális kéz - és bőrfertőtlenítő gél 500 ml - Ára: 700 Ft

caosept kéz-bőrfertőtlenítő 1pngEz valószínűleg a legolcsóbb antibakteriális kézfertőtlenítő gél a piacon! Ha valaki tud olcsóbbat, kérjük jelezze. Olyan speciális hatóanyagokat tartalmaz, amelyek megölik kézen található vírusok, baktériumok és gombák nagy részét. Nagyon hatásos a két leginkább ellenálló vírustörzzsel és a H1N1 vírussal szemben is. E-vitamin és Panthenol tartalma miatt nem szárítja a bőrt, használat után a kéz nem ragad, friss és kellemes tapintású lesz. Praktikus, pumpás kiszerelésben - otthonra, munkahelyre ,asztalra, mosdópultra. Kiváló ár-érték arány!!

A termék a kézfertőtlenítők kategória győztese a GFK Hungária 2000 fős közvélemyénykutatása alapján! Orvosok, kórházak is használják!

Ha valaki megnézi a kézfertőtlenítő gél árakat, akkor láthatja, hogy még a "nevesincs termékek is jóval többe kerülnek, mint ez a minőségi, egészségügyben is használt, 100 %-ban magyar antibakteriális kézfertőtlenítő gél.

Kézfertőtlenítő gél árak (500 ml): http://www.argep.hu/trend/KEZF/Kezfertoetlenitoe-gel-500ml.html