Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 4 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

A kosár üres    Kosárhoz
J__magyar_Pr__mi_510bf1ce2bb25.jpg
PDFNyomtatásE-mail

Jómagyar Prémium almalé céklával 3 l - 1650 Ft

Akciós céklás almalé 3 l - Ár: 1500 Ft Csomagban nem küldhető! Ez a mindig frissen préselt almalé céklával hihetetlenül finom és egészséges! A vérszegénység - anémia - nagyjából egymilliárd embert érint világszerte. Cékla tartalom: 30 % - 550 Ft/l
Fogyasztói ár1 500 Ft
Cikkszám: 7543
Termék elérhetősége:

Jómagyar.hu prémium almalé céklával 3 l - Ára:1500 Ft (Szeptembertől lesz csak!)

Boltokban nem vehető át, csak házhozszállítva vagy a boltok előtt előzetes egyeztetéssel.

A cékla erősen tumorellenes zöldség növényünk. Mivel ezen Prémium zöldségleveink is csak pillanat hőkezelésen estek át, így csak kisebb mértékben károsodtak a bennük található bioaktív jótékony hatóanyagok  Ferenczi Sándor állatkísérletek során már a hatvanas években felfigyelt rá, hogy a cékla vörös festékanyaga, a betain rákellenes hatású. A kísérleteket később emberekre is kiterjesztették, és a céklalé-kúra hatására a kemoterápiával kezelt betegek állapota is javult.

ceklaKismamák kedvelt tápláléka is a cékla. Nem véletlen, hiszen a benne lévő folsavnak köszönhetően a terhesség korai szakaszában számos fejlődési rendellenesség - például a nyitott gerinc - kialakulása megelőzhető. A fontos ásványi anyag ugyanis részt vesz az agy és az idegrendszer fejlődéséhez szükséges anyagok termelésében.

Ráadásul a folsav minden sejtosztódással járó folyamathoz nélkülözhetetlen. Így segíti a sebgyógyulást, az izomszövet épülését, de alapvető fontosságú az RNS- és DNS-szintézis során is.

Alamalé céklával 3 l Ára: 1500 Ft

70 % almalé

30 % cékla

Minden Jómagyar.hu gyümölcslé és zöldséglé frissen préselve hűtőházi almából, céklából és fagyasztott feketeribizliből, málnából és pirosribizliből. Kép: Tényleg ilyen színe van az almásnak is!

Ne feledje: a bolti "100 %-os" gyümölcslevek nagy része csak sűrítményből visszahígított lötty, bár elismerem, ízüket csodálatosan belövik a gyártók! Csak a frissen préselt feliratú gyümölcslevek nem sűrítmény alapúak!