Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség kedvező árakon! 

Csak magyar termékek! 4 budapesti átvételi pont!

A kosár üres    Kosárhoz
tokmagolaj+szolomagolaj
PDFNyomtatásE-mail

2 Tökmagolaj 0,5l+1 szőlőmagolaj 0,5 l +1 szőlőmag őrlemény csomag

A prosztata csomag! Csak Budapesten vehető át saját! 3 pontunkon vagy házhozszállítással, általunk. Mind a tökmagolaj, mind a magas antioxidáns tartalmú vörös szőlőmagolaj és szőlőmag őrlemény előnyös a prosztata számára.
Fogyasztói ár7 500 Ft
Cikkszám: 0004
Termék elérhetősége: Raktáron
Szállítás Átvétel a BP. 13. ker. Balzac u.12. Pí víz és biobolt 0 Ft

Jómagyar.hu tökmagolaj+szőlőmagolaj+szőlőmag őrlemény csomag - Ára: 7500 Ft

2 tökmagolaj 0,5 l+1 vörös szőlőmagolaj 0,5 l+1 vörös szőlőmag őrlemény 250g.

Ezt a csomagot azoknak találtuk ki, akik nem csak a tökmagolaj és a vörös! szőlőmagolaj prosztatára gyakorolt pozitív hatásait szeretnék megkapni, hanem a meglehetősen sok antioxidánst is tartalmazó vörös szőlőmag őrlemény daganat megelőző hatását is szeretnék élvezni.

TökmagolajszőlőmagolajAz elmúlt években egyre több vásárlónk számolt be a hidegen sajtolt vörös szőlőmagolaj prosztatára gyakorolt pozitív hatásáról, ezért gondoljuk, hogy ezen termékek szinergenciája hatékony megelőzés vagy megoldás lehet prosztata problémás vásárlóink számára.

Tipp:

A szőlőmagolaj és a tökmagolaj is kiválóan alkalmas saláták készítéséhez, bár van, aki a szőlőmagolajat nem kedveli. Én személy szerint nem idegenkedem tőle. Van, aki a tökmagolajat egy tányérra önti és reggeli gyanánt tunkolja egy finom, házi jellegű kenyérrel.

Fontos!

Kapható a boltokban literes szőlőmagolaj 2000 Ft körüli áron. Ezek a termékek finomított szőlőmagolajat tartalmaznak! A finomítás nagyon magas hőfokon zajlik és mérgekkel gyártják le az étolajokat a kedves vásárlóknak... (Hexán, foszforsav/citromsav, marónátron)