Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 3 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

A kosár üres    Kosárhoz
tokmagolaj+szolomagolaj
PDFNyomtatásE-mail

2 Tökmagolaj 0,5l+1 szőlőmagolaj 0,5 l +1 szőlőmag őrlemény csomag

A prosztata csomag! Csak Budapesten vehető át saját! 3 pontunkon vagy házhozszállítással, általunk. Mind a tökmagolaj, mind a magas antioxidáns tartalmú vörös szőlőmagolaj és szőlőmag őrlemény előnyös a prosztata számára.
Fogyasztói ár7 500 Ft
Cikkszám: 0004
Termék elérhetősége: Raktáron
Szállítás Csak Bp-en (1-16.ker.) és Bp-Vác vonalon, szerdán vagy szombaton. Min. rendelés 7000 Ft! 900 Ft

Jómagyar.hu tökmagolaj+szőlőmagolaj+szőlőmag őrlemény csomag - Ára: 7500 Ft

2 tökmagolaj 0,5 l+1 vörös szőlőmagolaj 0,5 l+1 vörös szőlőmag őrlemény 250g.

Ezt a csomagot azoknak találtuk ki, akik nem csak a tökmagolaj és a vörös! szőlőmagolaj prosztatára gyakorolt pozitív hatásait szeretnék megkapni, hanem a kiemelkedően sok antioxidánsot is tartalmazó vörös szőlőmag őrleményt daganat megelőző hatását is szeretnék élvezni.

TökmagolajszőlőmagolajA Jómagyar.hu vörös szőlőmag őrlemény normál ára 700 Ft, az igazi, pirítás mentes, zöld színű, hidegen sajtolt tökmagolaj normál ára 2600 Ft, míg a hidegen sajtolt vörös szőlőmagolaj ára 2200 Ft.  Ha Ön csomagban veszi meg e 3 féle nagyszerű terméket, akkor 500 Ft-ot spórol a már egyébként is vásárlóbarát árainkból, plusz sok antioxidánssal és telítetlen zsírsavval segíti prosztatája felépülését. 

Az elmúlt években egyre több vásárlónk számolt be a hidegen sajtolt vörös szőlőmagolaj prosztatára gyakorolt pozitív hatásáról, ezért gondoljuk, hogy ezen termékek szinergenciája hatékony megelőzés vagy megoldás lehet prosztata problémás vásárlóink számára.

Tipp:

A szőlőmagolaj és a tökmagolaj is kiválóan alkalmas saláták készítéséhez, bár van, aki a szőlőmagolajat nem kedveli. Én személy szerint nem idegenkedem tőle. Van, aki a tökmagolajat egy tányérra önti és reggeli gyanánt tunkolja egy finom házi jellegű kenyérrel.

Fontos!

Kapható a boltokban literes szőlőmagolaj 2000 Ft körüli áron. Ezek a termékek finomított szőlőmagolajat tartalmaznak! A finomítás nagyon magas hőfokon zajlik és mérgekkel gyártják le az étolajokat a kedves vásárlóknak... (Hexán, foszforsav/citromsav, marónátron)