Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 4 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

A kosár üres    Kosárhoz
Akci__s_m__kolaj_4ff2e37aa3cbc.jpg
PDFNyomtatásE-mail

Akciós mákolaj 3X0,5 l - Ár: 7000 Ft

Legalább 3 mákolaj vásárlása esetén a mákolaj ár 2333 Ft/0,5 l, ha a bp-i ingyenes átvételt választja egyik átadási pontunkon vagy Jómagyar.hu házhoz szállítást választ.
Fogyasztói ár7 000 Ft
Cikkszám: 0014
Termék elérhetősége: Raktáron
Szállítás Átvétel a Provela varrógép szervízben, 1035 Verőfény u.7. 0 Ft

Akciós mákolaj  3X0,5 l - Ár: 7000 Ft

Egy darab Jómagyar.hu mákliszt 250 g jár hozzá!

Sokan jónak tartják a csontritkulás kezelésére, megelőzésére, azonban ez megerősítetlen hír, sőt a legújabb mérérések szerint a mákolajban 0! a Kalcium és Foszfor tartalom! Sokan pozitívan számolnak be a hatásairól, azonban ez vagy a placebo hatás vagy egyéb, esetleg enzimatikus reakció lehet.Viszont tudunk sok élelmiszerről, amik már bizonyítottak, ilyenek pl. a szezámmag vagy a mák. Forrás, kérjük másolja be a címsorba: https://ndb.nal.usda.gov/ndb/foods/show/683?fgcd=&manu=&lfacet=&format=&count=&max=35&offset=&sort=&qlookup=04514

Mákliszt magas kálcium és foszfor tartalommal 200 Ft!

Legalább 3 mákolaj vásárlása esetén  a mákolaj ár 2330 Ft/0,5 l, ha a bp-i ingyenes átvételt választja egyik átadási pontunkon vagy Jómagyar.hu házhozszállítást választ. (Nem egész Budapest.)

Egyértelmű illat és íz jellemzi az igazi hidegen sajtolt mákolajat. Minden héten préselés, ezért nálunk mindig friss!

Ez a mákolaj ajánlat és ár csak a Budapesten, ingyenes átvételi pontjainkon vagy általunk történő házhozszállítással kiszállított min. 3 flakon (0,5 l/flakon) mákolaj vásárlására vonatkozik. A mákolaj 0,5 literes gyógyszertári minőségű barna PET flakonban van. Átvételi pontok itt:http://jomagyar.hu/cimlap.html

Sokan jónak tartják a csontritkulás kezelésére, megelőzésére, azonban ez megerősítetlen hír. Viszont tudunk sok élelmiszerről, amik már bizonyítottak, ilyenek pl. a szezámmag vagy a mák. Ízre sem a mákos tésztát érezzük, hiszen az íz nagy része a szárazanyagban van, nem a zsírsavakban. A tökmagolaj pl. karakteresebb ízű, mint a mákolaj, de azért egyértelműen mák ízű és illatú a jó mákolaj. Színe gyünyörű világos sárga. Tehát világosabb, mint a hidegen sajtolt napraforgó olaj.

Mákolaj akciónk keretében októberben is aki min. 3 flakon 500 ml-es mákolajat vásárol, az 2300 Ft/0,5 l-es áron veheti meg a finom mákillatú, hidegen és frissen sajtolt mákolajat.

makolaj sajtolas

Mákolajat kb. 2 hetente sajtol partner üzemünk ezért a mákolaj mindig friss.

Mákolaj 500 ml/0,5 l ár: 2330 Ft/0,5 l, ha minimum hármat vásárol.