Jómagyar.hu termékek

Adalékanyag mentes és 100 %-ban magyar, a magyar munkahelyekért!

A kosár üres    Kosárhoz
Akci__s_m__kolaj_4ff2e37aa3cbc.jpg
PDFNyomtatásE-mail

Akciós mákolaj 3X0,5 l - Ár: 7000 Ft

Legalább 3 mákolaj vásárlása esetén a mákolaj ár 2330 Ft/0,5 l, ha a bp-i ingyenes átvételt választja egyik átadási pontunkon vagy Jómagyar.hu házhoz szállítást választ.
Fogyasztói ár7 000 Ft
Cikkszám: 0014
Termék elérhetősége: Raktáron
Szállítás Csomagot nem küldünk! Házhoz szállítás csak Bp-en (1-16.ker.) és Bp-Vác vonalon, szerdán vagy szomaton. Min. rendelés 7000 Ft! 900 Ft

Akciós mákolaj  3X0,5 l - Ár: 7000 Ft

Sokan jónak tartják a csontritkulás kezelésére, megelőzésére, azonban ez megerősítetlen hír, sőt a legújabb mérérések szerint a mákolajban 0! a Kalcium és Foszfor tartalom! Sokan pozitívan számolnak be a hatásairól, azonban ez vagy a placebo hatás vagy egyéb, esetleg enzimatikus reakció lehet.Viszont tudunk sok élelmiszerről, amik már bizonyítottak, ilyenek pl. a szezámmag vagy a mák.

Legalább 3 mákolaj vásárlása esetén  a mákolaj ár 2330 Ft/0,5 l, ha a bp-i ingyenes átvételt választja egyik átadási pontunkon vagy Jómagyar.hu házhozszállítást választ. (Nem egész Budapest.)

Egyértelmű illat és íz jellemzi az igazi hidegen sajtolt mákolajat. Minden héten préselés, ezért nálunk mindig friss!

Ez a mákolaj ajánlat és ár csak a Budapesten, ingyenes átvételi pontjainkon vagy általunk történő házhozszállítással kiszállított min. 3 flakon (0,5 l/flakon) mákolaj vásárlására vonatkozik. A mákolaj 0,5 literes gyógyszertári minőségű barna PET flakonban van. Átvételi pontok itt:http://jomagyar.hu/cimlap.html

Sokan jónak tartják a csontritkulás kezelésére, megelőzésére, azonban ez megerősítetlen hír. Viszont tudunk sok élelmiszerről, amik már bizonyítottak, ilyenek pl. a szezámmag vagy a mák. Ízre sem a mákos tésztát érezzük, hiszen az íz nagy része a szárazanyagban van, nem a zsírsavakban. A tökmagolaj pl. karakteresebb ízű, mint a mákolaj, de azért egyértelműen mák ízű és illatú a jó mákolaj. Színe gyünyörű világos sárga. Tehát világosabb, mint a hidegen sajtolt napraforgó olaj.

Mákolaj akciónk keretében októberben is aki min. 3 flakon 500 ml-es mákolajat vásárol, az 2300 Ft/0,5 l-es áron veheti meg a finom mákillatú, hidegen és frissen sajtolt mákolajat.

makolaj sajtolas

Mákolajat kb. 2 hetente sajtol partner üzemünk ezért a mákolaj mindig friss.

Mákolaj 500 ml/0,5 l ár: 2330 Ft/0,5 l, ha minimum hármat vásárol.

Figyelem a weboldal cookie-kat használ, mint minden weboldal a földön..

Többet

Értem

Ez a kötelező felhívás arról, amit mindenki tud: cookie-kat használ a program a weboldal, mint minden weboldal földön...