Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 3 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

A kosár üres    Kosárhoz
J__magyar_m__kol_5051fa4b13fb4.jpg
PDFNyomtatásE-mail

Jómagyar.hu mákolaj + szőlőmagolaj + szőlőmag őrlemény csomag

Ezt a csomagot azoknak találtuk ki, akik megelőző jelleggel szeretnének antioxidánsokat, érrendszer támogató szőlőmagolajat és mákolajat fogyasztani.
Fogyasztói ár7 400 Ft
Cikkszám: 0010
Termék elérhetősége: Raktáron
Szállítás Csak Bp-en (1-16.ker.) és Bp-Vác vonalon, szerdán vagy szombaton. Min. rendelés 7000 Ft! 900 Ft

jomagyar csomag_700

Minden olajunk csak préselve lett, darálás,vízzel dagasztás, pirítás kizárva!!

A csomag tartalmaz: 2 mákolaj 0,5 l + 1 szőlőmagolaj 0,5 l + 1 szőlőmag őrlemény 250 g tasakban

Sokan jónak tartják a csontritkulás kezelésére, megelőzésére, azonban ez megerősítetlen hír, sőt a legújabb métérések szerint a mákolajban 0! a Kalcium és Foszfor tartalom! Viszont tudunk sok élelmiszerről, amik már bizonyítottak, ilyenek pl. a szezámmag vagy a mák illetve az új máklisztünk. Forrás, be kell másolni a címsorba: https://ndb.nal.usda.gov/ndb/foods/show/683?fgcd=&manu=&lfacet=&format=&count=&max=35&offset=&sort=&qlookup=04514

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik nem csak csontritkulásukat, de érrendszerüket is karban szeretnék tartani, vagy ha már kialakult szív - és érrendszeri betegségük van, akkor tüneteiket szeretnék enyhíteni. A csontritkulás korunk népbetegsége, ami minden 4. magyart érint(állítólag..), tehát erre is egy elérhető természetes étrendkiegészítő a mákolaj. A szív - érrendszeri betegségek, infarktus utáni utókezelés, viszér problémák, gyenge érfal, rugalmatlan érfal, érelmeszesedés szintén sokakat érintenek. Nagyszerű természetes étrendkiegészítő a szőlőmagolaj és szőlőmagőrlemény. 

A Jómagyar szőlőmag őrlemény Merlot, Zweigelt és más vörös szőlők magjából készült és egy igazi rákellenes antioxidáns bomba. Rákellenes tulajdonságát egészség cikk menüpontunkban el lehet olvasni. Konkrét klinikai kísérletet végeztek az USA-ban és kiváló eredményeket értek el a szőlőmag kivonatával.

A szőlőmag őrlemény jótékony tulajdonságai

Mivel antioxidánsokban (OPC-ben is) nagyon gazdag és ORAC értéke kb. 40 - 50 - szerese pl. az igen hatékony antioxidáns E Vitaminnak, ezért kiváló rákellenes, szabad gyök fogó képességei vannak. Nagyon hatékonyan erősíti az erek falát, csökkenti a vérnyomást, javítja a HDL - LDL koleszterin szint arányát, csökkenti az allergiát, javítja a hajhullás problémákat és általánosságban erősíti a szívet és érrendszert. Még sok jótékony hatása van a vörös szőlőmag őrleménynek, amiről egészség cikkeinkben már megemlékeztünk, illetve a jövőben még megemlékezünk... Cikk:A szőlőmagolaj jótékony hatásai