Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 4 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen!

A kosár üres    Kosárhoz
J__magyar_szagta_518772af3900d.jpg
PDFNyomtatásE-mail

Jómagyar.hu szagtalanított étolaj Ár: 600 Ft

Ez a napraforgó étolaj úgy viselkedik, mint a bolti, azaz szagtalanul sül, csak valahogy finomabb lesz benne az étel.
Fogyasztói ár600 Ft
Cikkszám: 0004
Termék elérhetősége: Raktáron

Jómagyar.hu szagtalanított napraforgó étolaj - Ár:600 Ft

Ezt ajánljuk sütésre! Sajtolása megegyezik a szagos változatéval, de utána még dezodorálják, ami egy vízzel kevert hőkezelést jelent.  Ha többet rendelne: 15 db van egy kartonban.

Átvételi pontok súlyhatárai:

XV. ker szombat: nincs súlyhatár

XI. ker. Pí víz bolt:15 kg

III.ker. Madzsar u.: 10 kg

VII.ker. Mentes nasi: 5 kg

X. ker. Soroksári u. 5 kg

Ez a termék az általunk házhozszállított napraforgó étolajra vonatkozik csak.

Hidegen sajtolt étolaj árak itt, de ezek nem szagtalanítottak: http://www.argep.hu/trend/HIDE/Hidegen-sajtolt-etolaj.html

A szagtalanított étolaj egy hőkezelésen esett át, ami abból áll, hogy vizet kevernek az olajhoz, majd azt 160 C fokon , zárt rendszerben elpárologtatják belőle. Ezt dezodorálásnak hívják az étolaj gyártásban, ezt csinálják a finomított étolajjal is. Ez az étolaj már nem minősül hidegen sajtoltnak, bár sajtolása hideg sajtolás.

A vásárlók 90 %-a a szagos, azaz natúr étolajat választja, de vannak, akik nem szeretik a napraforgó illatát a konyhában, illetve sütésnél-főzésnél van 1-2 étel, amihez valóban nem illik a napraforgó illat.

Tipp: ha a hidegen sajtolt étolaj hidegben, pl. hűtőgépben opálosodik, azaz elveszíti "tükrösségét", áttetszőségét, akkor sok benne a viasz, ami nem jó, mert állítólag ez a viasz az, ami könnyen meg tud égni sütéskor. Az általunk forgalmazott étolaj hidegben sem opálosodik, mert a viasz nagy része ki lett szűrve belőle. A viasz füstpontjáról sem magyarul, sem angolul nem találtam adatokat.