Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 3 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

A kosár üres    Kosárhoz
jutavit_c-1500_uj_450
PDFNyomtatásE-mail

JutaVit C-vitamin 1500 mg+Csipkebogyó+Acerola kivonat 100 db 2150 Ft

A JutaVit új, 1500 mg-os C vitamin terméke természetes csipkebogyót + csipkebogyó kivonatot + Acerola kivonatot is tartamaz.
Fogyasztói ár2 150 Ft
Cikkszám: 0078
Termék elérhetősége: Raktáron

JutaVit C-vitamin 1500 mg  Csipkebogyó és Acerola kivonattal  100 db Ára: 2150 Ft

Nincs benne a 10 000 Ft feletti JutaVit akcióban!

A JutaVit 500 és 1000 mg-os C vitamin készítménye után megjelent az 1500 mg-os(összes hatóanyag tartalom), természetes C vitaminnal (csipkebogyóval és acerolával) dúsított C vitamin készítménye is. Ütős ajánlat! Kiváló ár-érték arány, nagyon gazdaságos 1000 mg-os C vitamin - és még 500 mg hatóanyag - bomba, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy egy 100 db-os C vitamin 500 mg-os tabletta szokott kb. 2000 Ft-ba kerülni, ez a csodás JutaVit termék pedig 1500 mg-os és szintén 100 db, tehát közel 3-szoros mennyiségű és részben természetes származású C vitamin, nagyságrendileg ugyanannyiért!

C-vitamin étrend-kiegészítő készítmény csipkebogyóval, csipkebogyó és acerola kivonattal.

jutaVit C-1500 új 450A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

Figyelmezetés

-kisgyerekek elől elzárva tartandó

-az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl

-az étrendkiegészítők nem helyettesítik a a vegyes étrendet és az egészséges életmódot

Összetétel (1 tabletta):

1 tabl. mg NRV%*
C vitamin 1000 1250
Csipkebogyó 290 -
Csipkebogyó kivonat 200 -
Acerola kivonat 10 - 

 

 

 

 *NRV= a tápanyagok mennyisége a napi beviteli referenciaérték %-ában kifejezve

Adagolás:
Napi 1 filmtabletta folyadékkal egészben lenyelni.
Amennyiben a tabletta lenyelése gondot okoz, nyugodtan széttörhető vagy porítható a könnyebb bevitel érdekében.

Összetevők:
Aszkorbinsav, csipkebogyó, csipkebogyó kivonat, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi propil metil cellulóz, dikalcium foszfát), csomósodást gátló (magnézium sztearát, szilícium dioxid, talkum), fényező anyag (sztearin sav, kókusz olaj), acerola kivonat, színezék (titán dioxid, vörös vas oxid, sárga vas oxid), nedvesítőszer (polidextróz).

Ha a JutaVit C-vitamin + Csipkebogyó + Acerola kivonat tabletta lenyelése gondot okoz, nyugodtan széttörhető vagy porítható.

OÉTi notifikációs szám: 14879/2014

Gyártja és forgalmazza:
Juvapharma Kft.
2215 Káva, Bényei út 9.

JutaVit C-1500 mg +csipkebogyó+acerola kivonattal
a nélkülözhetetlen C-vitamin forrás

... avagy az élet sava!

Ha az emberek jobban ismernék, a világban sok minden másként lenne! A C-vitamin antioxidánsként fejti ki áldásos hatását a szervezetünkre.

A napi beviteléről szóló 60 mg-os legendák azonban csak a skorbuttól óvnak meg bennünket.

Az emberi test C-vitamin szükséglete 1.000-10.000 mg között állapítható meg. A szükségletünk attól függ, hogy milyen életet élünk. Még egy egyszerű nátha is megsokszorozza a szervezet C-vitamin igényét. Egy komolyabb betegség esetén olyan tömegű C-vitamin használódhat fel a gyógyuláshoz, hogy a bélrendszerből akár napi 20.000 mg is felszívódik. Naponta 500 milligramm C-vitamin látványosan csökkenti a rákos megbetegedések, valamint a szív- és érrendszeri problémák kialakulását, vagyis a halálozás kockázatát. Tudományos kutatások szerint napi 10.000 milligramm C-vitamin feltűnően növeli a rákos betegek túlélési idejét.

A JutaVit C-1500 mg vitamin és étrend-kiegészítő készítmény természetes csipkebogyó és acerola kivonatot tartalmaz, mely a leghatékonyabb segítség az immunrendszer egészségének megőrzéséhez, a fáradtság csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az erek, bőr, fogak, fogíny, porcok, csontok normál állapotának fenntartásához.

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. Hatékony antioxidás, segíti a vas felszívódását.

Az acerola értékét az adja, hogy amellett, hogy nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, ezen kívül jelentős kálium, magnézium és A-vitamin forrás is. Vérzéscsillapító, szíverősítő hatása mellett csökkenti a lázat és a vérhast. Gyógyító hatással van a vérszegénységre, a cukorbetegségre, a magas koleszterinszintre, reumára egyéb fertőzésekre is.

JutaVit C-1500mg vitamin és étrend-kiegészítő készítmény csipkebogyó és acerola kivonattal

Nettó tömeg: 180g

100db filmtabletta

Adagolás: napi 1 filmtabletta


Nem a termékleírás része, csak ismeretterjesztés.

Mi is az acerola? 

Acerola-Malpighia-glabra-300x225Az acerola Európában forgalmazott formája az érett acerola különleges eljárással porlasztott sűrített anyaga, amelynek természetes C-vitamin tartalma legalább 17%. A C-vitaminon kívül az acerolában azonosítottak több mint 150 más anyagot, köztük vasat, A-vitamint, thiamint, riboflavint, magnéziumot, káliumot, kalciumot, bioflavonoidokat, foszfort, stb.

A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5 %) tartalmaz C-vitamint (a  meghámozott, érett narancs C-vitamin tartalma például csak 0,05%), ez az érés során gyorsan csökken, ezért a kereskedelmi forgalomba hozandó gyümölcsöt zöld állapotban szüretelik le. Az acerola C-vitamintartalmát még befolyásolhatja a klíma, az évszak és hogy hol helyezkedik el.  Egy évben akár háromszor is szüretelik.

  • A brazilok a népi gyógyászatban vérzéscsillapításra, szíverősítésre használták. Egy maroknyi friss acerola vagy egy fél csésze frissen kipréselt lé, naponta 2-3 alkalommal meggyógyítja a lázat és a vérhast. Használják mintgyulladásgátló, összehúzó, vizelethajtó, valamint élénkíti a májat és a vesét, támogatja a szív működését, a sebek gyógyulását.  Jó hatású a hasmenés, meghűlések, vérszegénység, cukorbetegség, magas koleszterinszint, reuma valamint a tbc. fertőzés esetében is. Igen erős antioxidáns hatással bír.
  • Manapság az acerolából bőrápoló szereket készítenek, vitamin- és ásványi só tartalma miatt. Ezek harcolnak a szabadgyök&