Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 3 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

A kosár üres    Kosárhoz
Jutavit_C_vitami_4fae88ba1de47.jpg
PDFNyomtatásE-mail

JutaVit C vitamin 1000 mg + D3 100 db Ára: 1400 Ft

Akciós ár: 1400 Ft Magyarország legjobb C vitamin ára! A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 1000 mg + csipkebogyó kivonat + D3 vitaminos, nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint. Hatékony antioxidás, segíti a vas felszívódását.
Fogyasztói ár1 400 Ft
Cikkszám: 00479
Termék elérhetősége: Raktáron

JutaVit C vitamin 1000 mg + D3  100 db - Akciós ára: 1400 FT

Akciós Jutavit Liposzómás C vitamin 400 mg 60 db 2000 Ft-ért!Liposom C 60x 1

Nem összevonható a 10 000 Ft-os Jutavit akcióval!

A JutaVit új terméke az 500 mg-os termék kétszeres mennyiségű C vitaminját tartalmazza, hozzávetőlegesen azonos az áron!

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A JuvaPharma C-vitamin 1000 mg + csipkebogyó kivonat, nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint. A C-vitamin hatékony antioxidáns, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, így az egészség megőrzéséhez. Elősegíti a vas felszívódását. Fogyasztása ajánlott egyoldalú vitaminhiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, kimerültség és fáradtság esetén.

Tárolás:
Száraz, sötét, hűvös helyen.

Figyelmeztetés:
- kisgyermekek elől elzárva tárolandó
- az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl
- az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Kép: hamarosan

1 tabletta tartalmaz:
C-vitamin: 1000mg (833%RDA)
Csipkebogyó kivonat: 25mg

D3 vitamin: 10mcg RDA% 200

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A JutaVit C-vitamin 1000 mg + csipkebogyó kivonat nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint. Hatékony antioxidás, segíti a vas felszívódását. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Ajánlott vitamin hiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, fáradság és kimerültség esetén.

Kiszerelés: 100 db filmtabletta - 1000 mg-os tablettákkal


 További infók a netről (Nem a leírás része!) 

  • Talán már hallottak Dr. Joach D. Wallach-ról. Ő egyike azon orvosoknak, akik C vitamin hipervitaminózist javasolnak az egészséges életmód és ahosszú életkor elérésére.
  • 1993. szeptemberében a Bostoni onkológiai intézetben kijelentették, hogy egy rákellenes diétát dolgoztak ki. A kutatások Kínában folytak, annál az egyszerű oknál fogva, hogy a kínai Hinaj tartományban regisztrálták a legmagasabb megbetegedési szintet.
  • Öt éven át 29000 embert vizsgáltak. A betegek kétszer akkora adag vitamint és ásványi anyagot kaptak, mint amennyit az amerikaiak esetében javasoltak. Vagyis ha a javasolt napi C-vitamin mennyiség 60 mg, akkor a betegek 120 mg-ot kaptak.
  • Alan Paul, egy ismert amerikai orvos, azt mondta, hogy ha el akarjuk kerülni a rákos megbetegedéseket, akkor naponta 10000 mg C-vitamint kell szednünk.
  • Az lett az eredmény, hogy azok az orvosok, akik hevesen vitatkoztak Alan Paullal, már rég itt hagyták ezt az árnyékvilágot (nyugodjanak békében), ő pedig él és virul. Alan Paul most 94 éves, naponta 14 órát dolgozik, hetente 7 napot, egy farmon él Kaliforniában, San Francisco-i egyetemen tanít.
  • Csak rajtunk múlik, hogy a rég elhunyt orvosok tanácsait fogadjuk meg, vagy dr. Paul véleményét támogatjuk. Szóval, teljesen normális dolog, ha dupla adag C-vitamint és A-vitamint szedünk, semmi baj nem lesz belőle. Ezenkívül szükség van még cink, riboflavin, molibdén, stb. bevitelére is.
  • A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 500mg + csipkebogyó kivonat nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint. Hatékony antioxidás, segíti a vas felszívódását.Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

JutaVit C vitamin 1000 mg 100 db - Ára: 1400 Ft