Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 3 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

A kosár üres    Kosárhoz
JutaVit_C_vitami_4fb4879aaf07b.jpg
PDFNyomtatásE-mail

JutaVit C vitamin 500 - 90+10 db

Akciós ára: 1300 Ft A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 500mg + csipkebogyó kivonat nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint. Hatékony antioxidás, segíti a vas fe
Fogyasztói ár1 300 Ft
Cikkszám: 0047
Termék elérhetősége: Raktáron

JutaVit C vitamin 500 mg + D3 90+10 db - Akciós ára: 1300 Ft !!

Ez az akció nem összevonható a 10 000 Ft feletti állandó akciónkkal!

jutavit c vitamin 500mg d3 100x

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A JuvaPharma C-vitamin 500mg + csipkebogyó kivonat, nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint. A C-vitamin hatékony antioxidáns, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, így az egészség megőrzéséhez. Elősegíti a vas felszívódását. Fogyasztása ajánlott egyoldalú vitaminhiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, kimerültség és fáradtság esetén.

Tárolás:
Száraz, sötét, hűvös helyen.

Figyelmeztetés:
- kisgyermekek elől elzárva tárolandó
- az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl
- az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.

1 tabletta tartalmaz:
C-vitamin 500mg (833%RDA)
Csipkebogyó kivonat 25mg

D3 vitamin 10mcg RDA% 200

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 500mg + csipkebogyó kivonat nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint. Hatékony antioxidás, segíti a vas felszívódását.Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Ajánlott vitamin hiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, fáradság és kimerültség esetén.

Kiszerelés: 90+10 db filmtabletta - 500mg-os tablettákkal

OÉTI:6283 / 2009


 További infók a netről

  • Talán már hallottak Dr. Joach D. Wallach-ról. Ő egyike azon orvosoknak, akik C vitamin hipervitaminózist javasolnak az egészséges életmód és a hosszú életkor elérésére.
  • 1993. szeptemberében a Bostoni onkológiai intézetben kijelentették, hogy egy rákellenes diétát dolgoztak ki. A kutatások Kínában folytak, annál az egyszerű oknál fogva, hogy a kínai Hinaj tartományban regisztrálták a legmagasabb megbetegedési szintet.
  • Öt éven át 29 000 embert vizsgáltak. A betegek kétszer akkora adag vitamint és ásványi anyagot kaptak, mint amennyit az amerikaiak esetében javasoltak. Vagyis ha a javasolt napi C-vitamin mennyiség 60 mg, akkor a betegek 120 mg-ot kaptak.
  • A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 500mg + csipkebogyó kivonat nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint. Hatékony antioxidás, segíti a vas felszívódását.Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

JutaVit C vitamin 500 mg 90+10 db - Akciós ára: 1300 Ft !!

Az akció nem összevonható a 10 000 Ft feletti akciónkkal!