Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

Csak magyar termékek! 4 budapesti átvételi pont!  Bugyuta 9-es végű árképzés nincsen!

A kosár üres    Kosárhoz
jutavit_chondroitin-suplhate_60_400
PDFNyomtatásE-mail

JutaVit Chondroitin-sulphate 800 mg 60 db! Ár: 2900 Ft

A JutaVit Chondroitin-sulphate(Kondroitin-szulfát) 800 mg készítmény. Alkalmazása javasolt porckopásban szenvedőknek, ízületi betegség következtében kialakuló porcrendellenesség esetén.
Fogyasztói ár2 900 Ft
Cikkszám: 0875
Termék elérhetősége: Raktáron

JutaVit Kondroitin-szulfát 800 mg 60 db - Ára: 2900 FT EP kártyára is!

Nincsen benne a 10 000 Ft feletti Jutavit akcióban!

Alkalmazása javasolt porckopásban szenvedőknek, ízületi betegség következtében kialakuló porc rendellenesség esetén.

A Kondroitin-szulfátaz ízületi felszínek porcának víztartalmát biztosító összetett szénhidrát. A Glükozamin-szulfát pedig egy olyan aminosav ami alapvető építőeleme az ízületeket alkotó porcnak. 

jutavit chondroitin-suplhate 60 400A már eddig is nagy sikerrel forgalmazott Glükozamin-szulfát+Kondroitin-szulfát+MSM termékünk mellett ez az új, nagyobb dózusú Kondroitin-szulfát (800 mg) kiváló kiegészítője lehet más porctámogató étrendkiegészítőknek.

Csomagolás:

4X15 db filmtabletta bliszter levélben

Adagolás: Felnőtteknek napi 1X1 filmtabletta. A termék 5-6 héten át történő szedése javasolt. Rendszeres alkalmazása évente többször, két hónapos szünettekkel megismételhető. Szedése sok folyadék bevitelével ajánlott.

Fontos figyelmeztetés: A JutaVit Chondroitin-sulphate készítmény csak orvosi ellenőrés mellet alkalmazható. A készítmény egyedi tápanyagforrásként nem alkalmazható.

OÉTI notifikációs szám: T/1916/2015 (tápszer)

Összetevők: kondroitin-szulfát,tömgnövelő szerek(dikálcium-foszfát,mikrokristályos cellulóz,hidroxi-propil-metil-cellulóz), fényező anyag (sztearin sav), kalcium karbonát, csomósodás gátló (szilícium dioxid, magnézium sztearát, talkum),nedvesítőszer(polidextróz).

Gyártja és forgalmazza:

JuvaPharma Kft.

H2215 Káva, Bényei út 9.

www.juvapharma.hu

Figyelem!

Ez a magyar Kondroitin-szulfát termék sokkal olcsóbb, mint a hazánban, külföldi cégek által árusított, azonos hatóanyag tartalmú termékek és megvásárlásával a magyar cégeket és munkahelyeket támogatja! Hajrá magyar ipar!


További infók az internetről..( Nem a hivatalos leírás/adatok része!)

Mivel nem találtunk magyar klinikai kísérletet Kondroitin-szulfát tekintetében, ezért sajnos ismét egy amerikai klinikai kísérletet kell citálnunk, amit az USA Egészségügyi Minisztériuma végeztetett el 12, 5 millió dolláros költségen..

A Kondroitin-szulfát klinkikai kísérletben 1583-an vettek részt és a kombinált Glükozamin-szulfát-Kondroitin-szulfát-ot fogyasztó csoport 79 %-a érzékelt legalább 20 %-os fájdalom csökkenést a placebo csoport 54 %-ához képest.. Részletek a szövegben található kék linken, sajnos csak angolul.