Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség kedvező árakon! 

Csak magyar termékek! 4 budapesti átvételi pont!

A kosár üres    Kosárhoz
Jutavit_gl__koza_4fae80403a752.jpg
PDFNyomtatásE-mail

JutaVit glükozamin-kondroitin-MSM 144 db

Glükozamin 144 db ár: 3700 Ft. Glükozamin-szulfát ár tekintetében is az egyik legjobb árunk van Magyarországon! Lényegesen olcsóbban, mint a hasonló, de külföldi gyártású glükozamin termékek!
Fogyasztói ár3 700 Ft
Cikkszám: 00511
Termék elérhetősége: Raktáron

Jutavit Glükozamin-szulfát+MSM+Kondroitin 144 db Ára: 3700 Ft!

glükozamin 144 600

Küldjük végre haza a Magyarországon élősködő külföldi cégeket, hogy egyrészt több, valóban magyar munkahely legyen, másrészt a profitot ne vigyék ki az országból, nagy nemzetgazdasági károkat okozva hazánknak, illetve a folyamatos deviza váltással( a forint átváltása más devizára kivitelkor) szintén ne gyengítsék a forintot!

Még nagyobb glükozamin-szulfát tartalmú új Jutavit termék a Glükozamin Porc 60 db 1500 mg glükozamin-szulfáttal!

Jutavit Glükozamin 144 db

 • Tápérték:
  Energiatartalom 42kJ (10kcal)/2 filmtablettába; 1567kJ (373kcal) 100g készítményben
  Fehérje 0g/2 filmtablettában, 0g/100g készítményben
  Szénhidrát 0,8g/2filmtablettában; 29,8g/100g készítményben
  Zsír 0,07g/2filmtablettában; 2,61g/100g készítményben
 • Aktív összetevők:
  Glüközamin-szulfát 1000mg/2 filmtablettában; 37,3g/100g készítményben
  Kondroitin-szulfát 400mg/2filmtablettában; 14,9g/100g készítményben
  MSM 600mg/2 filmtablettában; 16,1g/100g készítményben
 • Adagolás:
  Felnőtteknek napi 2x1 tabletta filmtabletta. A termék min. 3 hónapi folyamatos szedése javasolt. Használata hosszabb távon is ajánlott, akár kúraszerűen. Szedése alatt sok folyadék bevitele ajánlott.
 • Összetevők:
  Glükozamin-szulfát 2KCL (rákpáncélból kivont), metil-szulfonil-metán, kondroitin-szulfát, tömegnövelő szerek (cellulóz, nátrium-(karboxi-metil))-cellulóz, (hidroxi-propil)-metil-cellulóz), fényező anyag (sztearin sav), csomósodást gátló (magnézium sztearát, szilicium-dioxid), szinezékek (titán-dioxid).
 • A JutaVit Glükozamin szulfát+Kondroitin+MSM 72 db ára nálunk 2180 Ft
 •  Összetevői elősegítik a porcok épségének megőrzését és hozzájárulnak a normális porcképződéshez.
 • Fontos figyelmeztetés:
  Tengeri kagylókra vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik!
 • Gyártja és forgalmazza:
  JuvaPharma Kft.
  2215 Káva, Bényei út 6.
 • OÉTI: 1419/2012 (Spec. tápszer) ÁFA : 5 %

További infók az internetről, linkek (Nem a hivatalos leírás része.)

100 %-ban magyar termék (nem csak hazai..) a magyar Juvapharma gyártja!

Rákpáncélt tartalmazó porcregeneráló, porcfejlődés segítő tablettás készítmény, kondroitinnel és MSM-el erősítve! Jelen ismereteink szerint a porc (vissza)épülésének legjobb módszere, ha építőköveit pótoljuk az elkopott porcnak. A porcszövet sejtközötti állományának két legfontosabb összetevője a glükózamin-szulfát és a kondroitin-szulfát, amely vegyületek megfelelő pótlása kulcsfontosságú ízületi kopás megelőzésében. Ha a porcszövetekbenben csökken a proteoglikánok mennyisége, a porc vizet veszít, rugalmassága csökken, és lassan elkezd pusztulni, kopni. 

Mi is a glükozamin-szulfát?

A glükózamin-szulfát tablettában pótolható és rákpáncélból állítják elő

A glükózamin nemcsak fontos építőköve a porctermelésnek, és így segíti a károsodott izületi porcok regenerálódását, hanem gátolja a porcot bontó enzimek(hyaluronidáz) működését is, így képes lehet megállítani, illetve lassítani a porc pusztulásának a folyamatát is. Mindezek mellett szakértők kimutatták, hogy ez a vegyület javítja az izületi folyadék viszkozitási tulajdonságait is. 

Az eddigi tudományos eredmények alapján elmondható, hogy a leghatékonyabb, leggyorsabban felszívódó formája a glükózaminnak a glükózamin-szulfát. Feltehetően ez a kénezett származék azért is hatékonyabb mint az alapvegyület, mert a kén-molekula hatékonyan stabilizálja a kötőszöveteket alkotó molekulákat. A leggyakoribb adagolási mód a szájon át történő adagolás, így a hatóanyag 90 %-a felszívódik a bélrendszeren keresztül. Ennek a fölszívódott mennyiségnek csak kb. 26%-át hasznosítja a szervezet. A vegyület a májban fehérjékhez kötve raktározódik. A glükózamin koncentrációja legmagasabb a májban, a vesében és az izületi porcokban, illetve a vegyület egy része az izületi folyadékba is kiválasztódik.

 

Juvita Glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát és MSM tartalmú speciális -gyógyászati célra szánt - tápszer. Javasolt ízületi betegség, vagy fokozott ízületi terhelés következtében kialakuló porc-, valamint ízületi rendellenességek esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére.

A Juvita Glüközamin-szulfát + Kondroitin-szulfát + MSM filmtabletta ízületi betegségekben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális gyógyászati célra szánt tápszer.
Összetevői elősegítik a porcok épségének megőrzését és hozzájárulnak a normális porcképződéshez.

A kondroitin-szulfát visszaállíthatja a porcok rugalmasságát
Szarvasmarha porcból állítják elő.
A kondroitin-szulfát legjellemzőbb tulajdonsága, hogy a glükóz-aminoglikánoknál is nagyobb mennyiségben képes megkötni vizet. A porcszövetek degeneratív folyamataiban a porc kondroitin-szulfát tartalma jelentősen csökken, ennek következtében a vízmegkötő képessége is kisebb lesz, így a csökkent víztartalmú szövetek rugalmassága jelentősen csökken. Ez a folyamat azután terhelés hatására kialakuló mikrosérülések kialakulásához vezethet, ami aztán további leépülési folyamatokat indíthat be a porcszövetben. A kondroitin-szulfát azonban fokozza a porcsejtek proteoglikán és kollagén szintézisét, így fontos szerepet tölt be a porcok eredeti rugalmasságának visszaállításában is. Ez a vegyület nem csak a porcújdonképződésben tölt be alapvető szerepet, hanem a porcot bontó enzimek inaktiválása révén megállítja a porc pusztulását, és ezen keresztül gyulladásgátló hatása is jelentős.

Kísérletes eredmények alapján ma már egyértelműen bizonyított, hogy a szájon át adott glükozamin és kondroitin-szulfát jól felszívódik, és nagy mennyiségben kerül be az izületi folyadékba. 

Hogyan hat a glükozamin-szulfát?

 A glukozamin szulfáttal számos klinikai vizsgálatot végeztek, melyek alapján a glukozamin hatékonynak bizonyult a térdízületi porckopás kezelésében. A hatás abból adódik, hogy a szervezetbe juttatott glukozamin szulfát a vérkeringésen keresztül eljut az ízületekbe, és ott az ízületi belhártyán keresztül képes az ízületi folyadékba is bejutni. Az ízületi folyadék tulajdonságait kedvezően befolyásolja, illetve az ízületi rés felől bejuthat a sérült porc réseibe is.

A glukozamin serkenti a porcsejtek gukozamino-glikán és proteo-glikán szintézisét, ami azt jelenti, hogy az ízületbe bejutott glukozamin hatására a porcsejtek sejtközötti állomány - termelése fokozódik. A porcszövet ezután nagyobb sikerrel tartja vissza a sejtközötti állományában a vizet, fokozva ezzel ellenálló képességét a nyomással, ütődésekkel szemben. Ebből következően a glukozamin szulfát lassítani képes a porc elöregedésével, kopásával járó folyamatot. 

Hasznos angol nyelvű link:

http://www.naturalnews.com/glucosamine.html

A JutaVit Glükozamin szulfát+Kondroitin+MSM 144 db ára nálunk 3700 Ft