Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 3 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

A kosár üres    Kosárhoz
JutaVit_Omega_3__4fbb20e3e947f.jpg
PDFNyomtatásE-mail

JutaVit Omega-3 Halolaj 1200mg + E vitamin 100 db

Akciós ára: 1500 Ft! A JutaVit Omega-3 Halolaj 1200 mg + E vitamin 100 db mélytengeri halolaj kapszula nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen EPA és DHA zsírsavakat. AZ EPA és DHA zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez, napi 250 mg EPA és DHA bevitel esetén. A DHA hozzájárul a normális agyműködés és a látás fenntartásához. A kedvező hatás napi 250 mg DHA bevitelével érhető el. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
Fogyasztói ár1 500 Ft
Cikkszám: 00461
Termék elérhetősége: Raktáron

JutaVit Omega-3 Halolaj 1200mg + E vitamin 100 db - Ára: 1500 FT

A 10 000 Ft-os Jutavit akcióban nincsen benne!

A JutaVit Omega-3 mélytengeri halolaj kapszula nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen EPA és DHA zsírsavakat. Az omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez és kedvezően befolyásolják a koleszterinszintet. AZ EPA és DHA zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez, napi 250 mg EPA és DHA bevitel esetén. A DHA hozzájárul a normális agyműködés és a látás fenntartásához. A kedvező hatás napi 250 mg DHA bevitelével érhető el. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

JutaVit Omega-3 1200 mg-os halolaj kapszula

Mennyiség 1 kapszulában Mennyiség 2 kapszulábanjutavit omega 3 1200mg


Halolaj	1200 mg	                2400 mg
Ebből: 
Omega 3: 360 mg 720 mg EPA: 192 mg 384 mg DHA: 120 mg 240 mg E vitamin: 10 mg (NRV*=83,2%) 20 mg (NRV*=166,4%)

Összetevők: Halolaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz, DL-alfa-tokoferil-acetát

Figyelmeztetés: 
- kisgyermekek elől elzárva tartandó
- az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl
- az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és egészséges életmódot

Adagolás: napi 1-2 kapszulát vízzel egészben lenyelni. 

Tárolás: száraz, nepfénytől védett, hűvös helyen 

Gyártó és forgalmazó:
JuvaPharma Kft.
2215 Káva, Bényei út 9.

OÉTI notifikációs szám: 16379/2015


További Omega-3 halolaj iformációk

(Ezek az infók nem megerősítettek, nem a leírás része!)

Tudományos vizsgálatok támasztják alá, hogy azoknál a népcsoportoknál – főként a tengerparti országokban - ahol a hal szerves része a mindennapi étkezésnek, a szív és érrendszeri, immunrendszeri és idegrendszer megbetegedések előfordulása számottevően alacsonyabb, mint a világ azon tájain, ahol a halfogyasztás nem rendszeres. Egy új tanulmány szerint ez utóbbiaknál a beteg lakosság általános kondíciója a halolaj megfelelő terápiás alkalmazásával viszont gyorsan javítható. 

Sokan még nem tudják, de a Jómagyar hidegen sajtolt lenmagolaj még több Omega-3 zsírsavat tartalmaz!

A természetes eredetű olajokat világszerte előszeretettel alkalmazzák kiegészítő kezelésként, ugyanis nagy mennyiségben tartalmaznak esszenciális omega-3, omega-6 zsírsavakat, melyeket a szervezet nem tud előállítani, bár nélkülözhetetlenek a működéséhez.

Az eddig ismeretek alapján a halolaj sok omega-3-zsírsavat (többek között linolénsavat) tartalmaz, melyek a szervezetben EPA-vá (eicosapenteanoic sav) és DHA-vá (docohexaenoic sav) alakulnak. Ezek számos élettani és sejtbiológiai funkciót támogatnak. Elengedhetetlenek a normális agyi funkciókhoz, közreműködnek a vérnyomás szabályozásában, jótékony hatást gyakorolnak az immunrendszerre, illetve a normális anyagcsere folytán képződő toxikus hatású intermedierek ellen is védelmet nyújtanak.

A halolaj - antioxidáns hatásai mellett - bizonyítottan hatásos sokféle betegség kezelésében, az asztmától kezdve a szív- és érrendszerei problémákig. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.

A halolajjal kezelhető betegségeknek van egy közös tulajdonságuk: a krónikus gyulladás, melynek következtében az érfalak (főleg az artériák fala) megvastagodik, megkeményedik, ami akár agyvérzéshez vagy szívinfarktushoz is vezethet. Hogyan képes a halolaj mindezt megakadályozni? A kutatók több mint 20 éve keresték a választ erre a kérdésre.

Charles Serhan (Harvard Medical School, Boston) és munkatársai már 1999-ben elvégeztek egy olyan vizsgálatsorozatot, ahol sikerült igazolniuk a halolaj szív-érrendszeri betegségekre gyakorolt jótékony hatását. A vizsgálatokban részt vett szívbeteg személyek aszpirin mellett naponta 1 gramm halolajat is fogyasztottak. Lehetséges, hogy a gyors javulásukat a két anyag együttes hatása okozta?

Serhan legutóbbi kutatásaiban erre próbált választ találni. Kísérleteiben emberi és egér-sejttenyészeteket használt, és azt tapasztalta, hogy a halolajban lévő, omega-3 nevű zsírsav olyan lipidekké (zsírszerű anyagokká) alakul át, amelyek közvetlenül képesek a gyulladást csökkenteni. Kiderült az is, hogy aszpirin hozzáadásával ez az átalakulási folyamat jelentősen gyorsítható.

A kutatók egészséges emberek véréből - akik egyaránt kaptak halolajat és aszpirint is - azonosítottak egy ilyen gyulladásgátló lipidet: a resolvin E1-et. Hangsúlyozták azonban, hogy nem csupán ez az egyetlen ilyen hatású molekula létezhet a szervezetben. A resolvin E1 mesterséges előállítása könnyen kivitelezhető, így vizsgálhatóvá vált a közvetlen hatása is: (nyúl) hámszöveten sikeresen leállította a gyulladásos reakciókat. A resolvin E1-gyel egyéb kísérletek is folyamatban vannak, ahol fogínygyulladásban szenvedő egereket próbálnak meg kezelni.

Serhan és kollegái a resolvin E1 nagy mennyiségben történő gyártását és embereken történő kipróbálását tervezik. Ha sikerülne több, hasonló hatású molekulát találni, többféle gyógyszer előállítása is lehetővé válna.

Az eredmények részletes ismertetése a The Journal of Experimental Medicine tudományos folyóiratban jelent meg.

JutaVit Omega 3 halolaj kapszula akciós ár: 1600 Ft

Árgép.hu JutaVit Omega 3 halolaj kapszula 110 db árak:http://www.argep.hu/trend/JUTA/JUTAVIT-OMEGA-3-HALOLAJ-KAPSZULA-100-DB.html