Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség kedvező árakon! 

Csak magyar termékek! 4 budapesti átvételi pont!

A kosár üres    Kosárhoz
vörös_szőlő (2)
PDFNyomtatásE-mail

Jómagyar.hu teljes vörös szőlőmag őrlemény 250 g Ár: 700 Ft

A szőlőmagolaj préselési pelletjéből készített vörös szőlőmag őrleményünk ORAC értéke 38000 körüli. Ez a termék a duplája! Mivel megmérettük a teljes vörös szőlő magot is és ennek az ORAC értéke 67 235 mg/kg lett, ezért ebből új terméket csináltunk.
Fogyasztói ár700 Ft
Cikkszám: 9368
Termék elérhetősége: Raktáron

Jómagyar.hu teljes vörös szőlőmag őrlemény 250 Ára: 700 Ft

Mivel megmérettük a teljes vörös szőlő magot is és ennek az ORAC értéke 67 235 mg/kg lett, ami kb. a duplája a préselés utáni vörös szőlőmag őrleményknek, ezért ebből új terméket csináltunk. Ez az a vörös (kék) szőlőmag, amiből a szőlőmagolajunk készül.

Ez az őrlemény durva, mivel magas szőlőmaolaj tartalma miatt nem lehet finomra őrölni, mert rátapad az őrlőgépre. Ismét hangsúlyozzuk, hogy egyetlen kedves gyártónak sincsen semmilyen laboratóriumi vagy klinikai mérése  arra vonatkozólag, hogy a különböző finomságú szőlőmag őrleményekből, milyen a hatóanyag hasznosulás. Az ember az ősember óta foggal őröl, minden tápanyag kellően felszívódik így is, sőt egyes dietetikusok szerint a túlfinom őrlemények zavarják a bélbolyhok működését.

Másik szőlőmag őrleményünkpúder finomságú, azaz porzik tasakolás közben vagy köhögésre ingerel bevételkor! Ha valaki abban hisz, akkor veheti azt a szőlőmag őrleményünket is.

Dupla értékre azért nem számítottam, de ennyi lett. A szőlőmag jótékony hatásairól már értekeztem rengeteget, ezért itt nem ismétlem meg magam. Egy saját cikk a témáról: https://www.jomagyar.hu/egeszseg-cikkek/94-a-voros-szolomag-jotekony-hatasai

Vörös szőlőmag (teljes) mérési jegyzőkönyv

 

2017 34 35 001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A teljes vörös szőlőmag felhasználása

Ajánlott vízzel, esetleg gyümölcslével, vagy natúr joghurttal bevenni. Megelőzésre napi 1-2 teáskanál, kialakult betegségre kérjük keresni a nemzetközi forrásokat, mivel mi nem vagyunk orvosok, ezért nem érezzük feljogosítva magunkat ajánlások megfogalmazására. A vörös szőlőmagnak egyébként van Resveratrol tartalma is, azonban ez elenyésző.