Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 4 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

A kosár üres    Kosárhoz
vörös_szőlő (2)
PDFNyomtatásE-mail

Jómagyar.hu teljes vörös szőlőmag őrlemény 250 g

A szőlőmagolaj préselési pelletjéből készített vörös szőlőmag őrleményünk ORAC értéke 38000 körüli. Ez a termék a duplája! Mivel megmérettük a teljes vörös szőlő magot is és ennek az ORAC értéke 67 235 mg/kg lett, ezért ebből új terméket csináltunk.
Fogyasztói ár900 Ft
Cikkszám: 9368
Termék elérhetősége: Raktáron

Jómagyar.hu teljes vörös szőlőmag őrlemény 250 

Mivel megmérettük a teljes vörös szőlő magot is és ennek az ORAC értéke 67 235 mg/kg lett, ami kb. a duplája a préselés utáni vörös szőlőmag őrleményknek, ezért ebből új terméket csináltunk. Ez az a vörös (kék) szőlőmag, amiből a szőlőmagolajunk készül.

Dupla értékre azért nem számítottam, de ennyi lett. A szőlőmag jótékony hatásairól már értekeztem rengeteget, ezért itt nem ismétlem meg magam. Egy saját cikk a témáról: https://www.jomagyar.hu/egeszseg-cikkek/94-a-voros-szolomag-jotekony-hatasai

Vörös szőlőmag (teljes) mérési jegyzőkönyv

 

2017 34 35 001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A teljes vörös szőlőmag felhasználása

Ajánlott vízzel, esetleg gyümölcslével, vagy natúr joghurttal bevenni. Megelőzésre napi 1-2 teáskanál, kialakult betegségre kérjük keresni a nemzetközi forrásokat, mivel mi nem vagyunk orvosok, ezért nem érezzük feljogosítva magunkat ajánlások megfogalmazására. A vörös szőlőmagnak egyébként van Resveratrol tartalma is, azonban ez elenyésző.