Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 3 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

A kosár üres    Kosárhoz
tokmag-300x199
PDFNyomtatásE-mail

Tökmag liszt/őrlemény 250 g Ár: 300 FT

Zsírszegényített (préselés utáni) tökmag liszt/őrlemény nagyon magas fehérje tartalommal. A hidegen préselt tökmag liszt élénk zöld színű, nem barnás zöld, mint az "extra szűz tökmagolaj pirított tökmaglisztje..
Fogyasztói ár300 Ft
Cikkszám: 9743
Termék elérhetősége: Raktáron

Tökmag liszt/őrlemény 250 g - Ára: 300 Ft

A hidegen sajtolás pelletjéből őrölt tökmag liszt élénk zöld színű, nem barna, mint a pirított tökmagos olajok melléktermékéből készült ajánlatok az interneten!!!  

Ez a tökmag liszt/őrlemény kellemes ízű, gazdaságos és több célra használható, mint maga a tökmag. Lehet müzlibe, kenyérbe, süteménybe, joghurtba keverve fogyasztani. Maradék olajtartalma még mindig magas, pontosabb adatot hamarosan írunk.

Ez az étrend-kiegészítő nagyon gazdag fehérjében( 50 % körül!), magas az ásványi anyag tartalma is. A tökmag liszt/őrlemény jótékonyan hat természetesen a prosztata betegekre, csakúgy, mint a jóval drágább tökmagolaj. Mivel hideg sajtolással készül, ezért nem károsodik benne a prisztatára oly jótékony D-alfa tokoferol sem. Viszonylag magas egyéb E vitamin tartalma csökkenti a gyulladásos folyamatokat, az E vitamin a tökmag lisztben/őrleményben is erős antioxidáns.

Kiemelkedő fehérjetartalma miatt a tökmag liszt/őrlemény akár még testépítőknek, sportolóknak is hasznos lehet és így nem az agyonadalékolt amerikai vagy egyéb fehérje porokat enné a magyar..