Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 3 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

A kosár üres    Kosárhoz
Magyar__B__rizs__4e79cc6ef2374.jpg
PDFNyomtatásE-mail

Magyar "B" rizs - Ára: 320 Ft

Egy rendelésben max. 3 kg rendelhető csomagküldés esetén! Átvétel vagy kiszállítás esetén több is. Végre kapható ismét a MAGYAR rizs! Kiváló minőségű, pergős, tiszta és lekövethető származású!
Fogyasztói ár320 Ft
Lategória: Magyar rizs
Cikkszám: 0080
Termék elérhetősége:

Magyar rizs a Nagykunságból

A kínait és thaiföldit ne vegye! Gyakran nehézfém(kadmium) szennyezett amerikai források szerint! Kína a világ legnagyobb környezetszennyezőjeként már nem tud vegyszermentes termékeket előállítani. Annak a rengeteg ipari füstszennyezésnek ugye valahol vissza kell esnie a földre..

De itt a MAGYAR megoldás Önöknek is: vegyék/egyék a magyar rizst, hogy magyar munkahelyek létesüljenek, ne külföldi termékek által külföldi munkahelyek!

Itt termesztik így:magyar_nagykun_rizs

A képen megfigyelhető, hogy nem vágottszemű dolgozó műveli a földet, ezért nem a kínai és egyéb távol keleti országok munkaerőpiacát támogatjuk, ha magyar rizst veszünk, eszünk! A magyar rizs termesztése elsősorban Kisújszállás és környékén történik elárasztásos technológiával.

Miért rendelhető csak max. 3 kg?

Azért rendelhető csak 3 kg csomagküldéssel, mert rizst és lisztet csomagküldéssel vásárolni mindkét fél számára gazdaságtalan. Kiszállítással és a Budapest XV. ker-i szombati átvétellel bármennyi rendelhető!