Jómagyar.hu termékek

Kompromisszummentes minőség piacvezető árakon! 

100 %-ban magyar! 3 budapesti átvételi pont! 

9-es végű árképzés nincsen! Laborvizsgálatok jegyzőkönyvekkel!

A kosár üres    Kosárhoz
Barna_rizs_4e7b8ed52d8b0.jpg
PDFNyomtatásE-mail

Magyar barnarizs 1000 g - Ára: 370 Ft

Egy rendelésben max. 3 kg rendelhető csomagküldés esetén, általunk házhozszállítva 5 kg. Magyarországon termett magyar barnarizs! Egészséges és követhető származású.
Fogyasztói ár370 Ft
Lategória: Magyar rizs
Cikkszám: 0079
Termék elérhetősége:

Magyar nagykun rizs a Nagykunságból - Ára: 370 Ft

Vegyen magyar termesztésű Nagykun barna rizst, hogy ne a kínai és thaiföldi munkahelyeket támogassa, hanem a magyar gazdákat, termelőket. Ritka a barna rizs ilyen jó áron!  Átvétel Budapesten, a Budapesten két pontunkon vagy házhozszállítás Budapesten és a Bp - Vác vonalon. Kép: egy magyar ember a magyar rizsföldön!!

magyar_nagykun_rizs

A barnarizs jótékony hatásai táplálkozástani szempontból: a barnarizs pontosan azért egészséges a fehér rizshez viszonyítva, amiért a teljes kiőrlésű liszt sokkal teljesebb értékű táplálék a sima liszthez képest. Nevezetesen, hogy tartalmazza a magok egészséges rost, ásványi anyag és vitamin tartalmát is, nem csak az üres kalóriákat tápérték nélkül.

A barbarizs még az LDL koleszerinszintet is csökkenti A barna rizsnek még a koleszterinszint csökkentésében is szerepe van:egy olyan vegyület is található benne, amely a koleszterinszint csökkenését eredményezi, ezért szívvédő élelemnek is tekinthető. A barnarizs külső borítása - azaz korparésze - tartalmaz egy vegyületet, melynek neve oryzanol. Ez az anyag váltja ki a vérkoleszterinszint csökkenését. Louisiana állam egyetemén vizsgálatot végeztek, melyben arra keresték a választ, hogy a rizskorpa milyen mértékben képes akoleszterinszintet csökkenteni. A vizsgált személyek napi 100g rizskorpát fogyasztottak három héten át. A felmérés végén a vérkoleszterinszint átlagban 7 százalékkal, ezen belül a káros LDL - koleszterin - szint 10 százalékkal csökkent.Kép: nem vágott szemű dolgozó a rizsföldön.

Miért rendelhető csak max. 3 kg csomagküldés esetén?

Azért rendelhető csak 3 kg A Nagykun rizsből, mert nem diszkontlánc vagyunk és ezek a termékek elsősorban a csomagküldésre alkalmasabb kisebb súlyú termékek kiegészítő termékei minimális haszonkulccsal. Országosan kapható egyébként a Spar boltokban.. 

Magyar nagykun rizs a Nagykunságból - Ára: 370 Ft