Jómagyar.hu termékek

Adalékanyag mentes és 100 %-ban magyar, a magyar munkahelyekért!

A kosár üres    Kosárhoz
kukorica_liszt
PDFNyomtatásE-mail

Kukoricacsíra liszt 500 g

A kukoricacsíra liszt a hidegen sajtolt kukoricacsíra olaj préselési pelletjéből lett megőrölve, édeskés ízű lisztfajta, kiváló sütemény tészta alapanyag.
Fogyasztói ár250 Ft
Cikkszám: 8653
Termék elérhetősége: Raktáron
Szállítás Csomagot nem küldünk!! XV. ker. Wesselényi u 3. piac, szombaton fél 8-10 között. Rendelés boltokba 5500 Ft-tól! 0 Ft

Kukoricacsíra liszt 500 g Ár: 250 FT

kukoricacsíraTápanyag érték:

Energia: 380 (kcal)

Fehérje: 17g

Zsír: 15 g

Szénhidrát:25 g

A kukoricacsíra liszt a a kukorica préselvényből lett készítve. Mivel hidegen sajtoló partner üzemünkből származik, ezért nem összetévesztendő a jól megfőzött  kukoricacsíra likőr gyártásakor keletkező liszttel, ahol a  kukoricát jó magas hőfokon, nagy nyomáson főzik. Ez az anyag a horgászoknak megy etetőanyagnak, jó drágán persze..

A kukoricacsíra liszt legfontosabb jellemzői: kellemesen édeskés íze van, ezért kiválü sütemény alapanyag a búzaliszt és egyéb lisztek mellé keverve. Magas a fehérje tartalma, mert míg a kukorica teljes mag csak 8,5 % fehérjét tartalmaz, addig a kukoricacsíra liszt 16 % körül. Szintén 16 % körüli a zsírtartalma. (olaj)

A képen az a kis fehér, na, az az!

Hamarosan jön a nagyobb kiszerelés, még jobb áron!  A kukoricacsíra lisztet ajánljuk mindenféle tésztába, kiemelten sütemény receptekhez.

 

 

 

Figyelem a weboldal cookie-kat használ, mint minden weboldal a földön..

Többet

Értem

Ez a kötelező felhívás arról, amit mindenki tud: cookie-kat használ a program a weboldal, mint minden weboldal földön...