Jómagyar.hu termékek

Adalékanyag mentes és 100 %-ban magyar, a magyar munkahelyekért!

A kosár üres    Kosárhoz

 Üzletpolitikánk: "Egy becsületbeli ügy"

 

zalan1[1] (1)

Az utóbbi időben egyre inkább zavart a nagyrészt multinacionális élelmiszeripar mérhetetlen adalékanyag és vegyi anyag felhasználása élelmiszereinkben. Elhatároztam, hogy egészséges és 100 %-ban magyar élelmiszert fogok eljuttatni vásárlóimhoz, az egész országban. A "Jómagyar® termékek" vállalkozás erről szól: becsületesen, kis árréssel, kiemelkedő minőségű termékekkel visszahódítani magyar piacunkat a külföldiektől.

Termékgarancia: Amennyiben Ön nincsen megelégedve bármely termékünkkel,  írásos! reklamációja után a Jómagyar.hu költségén visszaküldheti a terméket és az akkreditált laboratóriumi vizsgálat után, ha valóban hibás volt a termék, a pénzét is visszaadjuk. Ha a labor nem talált hibát, akkkor viszont sajnos továbbhárítjuk a vizsgálat költségét.

 

Jómagyar.hu mézek: Sűrű, zamatos és vegyi anyag mentes mézet termelek és forgalmazok. Méhészként kisebb mennyiségű saját mézet és nógrád-megyei fajtamézeket forgalmazunk, minden méz I. osztályú, max. 18,5 %-os víztartalmú.

A 100 %-os Jómagyar.hu gyümölcslevek egyenesen a gyártótól érkeznek Önhöz, hogy kihagyjuk a felesleges kereskedői lépcsőfokokat és kedvezőbb árat tudjunk elérni. Minden gyümölcslé 100 % gyümölcsöt tartalmaz sok vitaminnal, ásványi anyaggal. Tartósítószer, színezékek, hozzáadott cukor kizárva, csak pasztörizálva volt! 

Gyümölcslé garancia:

Gyümölcslevek esetében, ha néha felfújódnának, csere-garancia érvényes. A tasakok legalább felének meg kell lennie/maradnia a tasakban.

A Jómagyar.hu hidegen sajtolt olajok - napraforgó olaj, mákolaj, tökmagolaj és szőlőmagolaj: csak sajtolva, szűrve és palackozva vannak. Két partner üzemünknek nincsen pirításra, hőkezelésre alkalmas gépe, amit a hatóságok ellenőriznek, ezért a meleg sajtolás nem lehetséges.

Energiatakarékos, vegyszer mentes, tápértékben gazdag, kiváló sütni-főzni velük. Tele vannak vitaminnal és ásványi anyagokkal, nem úgy, mint a bolti "finomított" étolajok. További olajaink: mákolaj, tökmagolaj, szőlőmagolaj, kukoricacsíra olaj, lenmagolaj, kendermagolaj, szezámmagolaj. Minden hidegen sajtolva nyers magokból.

jomagyar etolaj_240A bolti finomított étolajok a következő vegyi anyagokkal voltak "finomítva": hexán (extrakciós oldószer - erős idegméreg, ez járta át eddigi olaját..), savazás-citromsav/foszforsav, lúgozás marónátronnal(nagyon erős lúg), derítőföldes kezelés(alumínium-hidroxid) és az egész mutatvány veszélyes hulladékokat eredményez és rengeteg vegyi anyag gyártását és későbbi hulladékkezelését igényli sok energiával! Nézze meg a gyártók honlapján, hogy ők mit vallanak be ebből...

Jómagyar.hu magőrlemények: Lenmag, szezámmag, kendermag, feketeribizli ,szőlőmag - szőlőhéj  őrleménye az emésztőrendszerért, csontokért, rostanyag bevitelért, valamint piros szőlőmag és homoktövis őrlemény az antioxidáns hatásért. 

JutaVit : a legnépszerűbb étrendkiegészítők a TV-ben reklámozott külföldi termékeknél jóval olcsóbban, azonos, illetve többszörös hatóanyag tartalommal ( Magnézium+B6)!

Magyar Nagykun rizs: Magyarországon az évi 55 000 t körüli fogyasztás 10 %-a magyar termelésű a naygkunságból. A kalocsai paprika az ország leghíresebb paprika termelő területéről származik, íze, őrlése, színe és illata hibátlan. ASTA értéke 200 2012-ben.

Baráti üdvözlettel:  Briglovics Bernadett és Zalán - jomagyar.hu Tel.: email-ben kérhető!  email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.